- Komerční sdělení -magazin
HomeDomovPár tipů jak změnit interiér s malým i větším rozpočtem

Pár tipů jak změnit interiér s malým i větším rozpočtem

Mít hezký, praktický a také nápaditý interiér už dávno není jen otázkou velkých peněz. Zajímavé prvky se totiž dají ušít na míru každému rozpočtu. Občas dokonce stačí jen popustit uzdu fantazii.

5 chytrých nápadů jak změnit kuchyni. Bez rekonstrukce5 chytrých nápadů jak změnit kuchyni. Bez rekonstrukce
Obývací pokoj
Do 200 €: Policová reforma
Výklenky a odskoky ve stěnách bytů, hlavně těch starších, nejsou ničím výjimečné. Najít jim vhodné využití nám přesto často dává zabrat. Vyplnit takový otvor dřevěnými policemi je vkusné, nadčasové a variabilní. Nejen se spoustou polic, ale také s jejich rozmístěním, materiálem, velikostí a hloubkou si můžete „hrát“ podle aktuálních potřeb. Díky vystaveným knihám, dekoracím, květinám nebo fotografiím tak můžete sezónně nebo podle nálady navodit v interiéru různou atmosféru.

tipy na změnu v kuchyni pro menší i větší rozpočet: obývací pokoj v přírodním stylu s dřevěnými policemi zasazenými do výklenku ve zdi

Do 50 €: Efektní facelift
I stará vitrína či police může ožít díky jemnému, ale co se otázek jejího vzhledu týče, zásadnímu vylepšení. Samolepící fólie s vkusným vzorem stojí jen pár desítek eur, ale práce, kterou udělají, je často k nezaplacení. Pokud máte doma nábytek, který vás svým vzhledem nudí, vylepšete jej vlepením barevné či vzorované fólie do nitra. Neobanujete…

Do 700 €: Metamorfózy umění
Co takhle spojit krásně s užitečným? Ach, jen si to představte… Takový krásný solitér totiž v interiéru na sebe klidně převezme roli obrazového umění. Rozhodně jej však v rámci místnosti umístíte tak, aby se stal klenotem vystaveným na odiv.

tipy na změnu v interiéru pro menší i větší rozpočet: skříň z mangového dřeva s motivem malby květin
Skříň Fleur, masivní mangové dřevo, lakovaný povrch, 140×76×30 cm,
19 990 Kč, Kare design

Do 800 €: Houpačka pro každý věk
Uvažuji, jestli existuje dítě, které by nemělo rádo houpání. No a protože jemné houpání v nás právě díky uspávání v maminčině náručí is odstupem let vyvolává příjemné pocity, pocit bezpečí a radosti, proč si ho nedopřát iv dospělosti? V současném obývacím pokoji houpačce tedy rozhodně patří místo.

Do 30 €: Variabilní použití
Naturálně laděný interiér svádí k hravosti a víceúčelovému využití jednotlivých prvků. Koš z mořské trávy poslouží k ukládání časopisů, dek, jako obal na květináč a klidně supluje i nástěnnou polici. Stejně tak žebřík můžete využít k odkládání knih, přehození přikrývek nebo zavěšení táhlých rostlin.

Kuchyně
Od 300 €/m2: Klasika v novém šaty
Pokud toužíte po originalitě, skvělé odolnosti, čistotě vzhledu i snadno udržitelném materiálu v jednom, navíc s všelijakým grafickým motivem, celoskleněný obklad bude pro oživení vaší kuchyně to pravé. Kalené sklo dokonale ochrání vámi zvolený zalaminovaný motiv před manuálním poškozením, ale také vlhkostí či vyblednutím. Inu a jelikož jde o bezespárový obklad tvořený z jednoho kusu speciálně pro váš prostor, jde také o velmi hygienický povrch.

tipy na změnu v koupelně pro menší i větší rozpočet: obklad stěny z grafoskla za kuchyňskou linkou
Grafosklo od J.A.P. Slovakia

Od 150 €: Stylová díky vínu
Nejen zabudované chladničky na víno, ale také nástěnné stojany na vínové láhve dodají kuchyni, bez ohledu na její velikost, šmrnc a styl. Na trhu jsou dostupné různé velikosti, tvary a materiálová provedení stojanů, které je samozřejmě třeba přizpůsobit rozloze a designu kuchyně či jídelního koutu. Levnější varianty v tomto případě raději vyměňte za ty kvalitnější, aby se vám nestalo, že se držáky začnou pod váhou plných vínových lahví ohýbat nebo kvalitní víno místo sklenice skončí na zdi.

Do 10 €: Šikovný pomocník
V nejedné kuchyni je problém: kam s textilní kuchyňskou utěrkou? Pokud jste ve stadiu plánování a navrhování kuchyně nezakomponovali do sestavy i prostor pro její zavěšení, zřejmě vám kuchyňská utěrka visí na rukojeti kuchyňské trouby. Mám pravdu?

- Komerční sdělení -pr clanky

Najnovjše články